středa 19. března 2014

Waiting on Wednesday - Caroline (03)




DoubletakeRob Thurman



Poloviční člověk a zároveň monstrum Cal Leandros ví, že rodina znamená bolest.Ale teď tato bolest patří jeho bratrovi Nikovi.Nikův pochybný otec je ve městě a potřebuje velkou laskavost. Jako by to samo o sobě nestačilo, ještě se k tomu přidává prohnaná soutež Puků, do které je zapojen i přítel obou bratrů, Robin. A tato soutěž představuje náhodnou loterii, ve které nechce žádný Puk za nic na světě vyhrát.  

Jak se Cal snaží udržet Nika i Robina od toho, aby zaplatili životem za své příbuzenstvo, hrozivá připomínka z Calovi minulosti mu přichází připomenout, že krev je silnější než voda - a proto je zničit ji o tolik zábavnější.




Ještě než začnu, předem se omlouvám, jestli v té anotaci není všechno úplně v pořádku. Překládala jsem ji sama, což mnohé vysvětluje. :)

Série Cal Leandros je jedna z mých nejoblíbenějších, co jsem kdy četla. Rozhodně se řadí na první příčky v mé TOP pětce. Stejně jako u Mercy i tady je to o tom, že se těším pořád a pořád na další a další díly. :) Nejspíš mě to nikdy neomrzí. Takže ano, nemůžu se dočkat, až Doubletake přečtu. Ta akce, temnota a napětí už mi vážně chyběly.:)


Žádné komentáře:

Okomentovat