čtvrtek 14. srpna 2014

It´s time for...Youtube (4)




Toto meme vytvořila JuliaR
"Půjde o to, ukázat na svém blogu videa, která sledujete na YouTube. Je jedno jestli jsou to písničky nebo manuály jak jet do vesmíru. Záleží jen na tom, jestli vás něčím zaujala a chtěli byste je někomu ukázat a podělit se o hezké věci. (Pozn. nemusí to být jen milé a krásné :D) Možná tím někoho inspirujete, nebo k něčemu dokopete. Může se také stát, že si někdo najde svoji novou hudební skupinu atd.atd.atd."

První video je videoklip k písni Skyscraper od Demi Lovato. Tu holku vážně obdivuju. Prošla si mnohým, ale i tak je jednou z nejúspěšnějších Disney hereček a úžasnou zpěvačkou. Vystupuje v různých kampaních proti násilí a šikaně. Ano i ona má své chyby, ale nikdo není dokonalý. Podle mě je to úžasný člověk. :)



A tohle video, no to mě prostě pobavilo. Opět je to video od Christine, tentokrát se to ale netýká tak úplně knih. Vlastně je to taková virtuální prohlídka bytu, který si společně s Kath pořídily. No, ale pokud už jste nějaké video od ní viděli, dojde vám, že to asi nebude tak úplně normální prohlídka. :D

2 komentáře:

  1. Christine a Kath teraz bývajú spolu ? Waaaau, ako mi to mohlo ujsť ? :) Skvelé a švihnuté video ako vždy :D

    OdpovědětVymazat
  2. Kath si dokonce založila novej vlog kanál. Tady je odkaz: https://www.youtube.com/user/KatytasticVlogs :)

    OdpovědětVymazat